Регистрација на нов корисник
Формулар за регистрација во 2 чекора
1. чекор - отварање Ваш профил.
Пополнете го формуларот и кликнете на Регистрирај се.
На тој начин добивате ваш профил, преку кој може да пријавите
учество и одите на чекор 2.